Tuskaa ja tuskaa,

miten tämän elämän saisi nyt jotenkin iloisemmaksi?? Olemme pitäneet edellisen miesystäväni kanssa säännöllisesti yhteyttä ja toisaalta se on vaikeuttanut oloani, koska hän kertoilee myös paljon nykyisestä naisestaan. Ei tietenkään mitään henkilökohtaisuuksia, en halua kuullakkaan semmosta. Toisaalta yhteydenpito on itsellenikin ollut hyvää ajanvietettä ja saan edes jonkun kanssa kirjoitella ja vaihtaa kuulumisia. Nyt maanantaina sitten hän teki päätöksen, ettei halua jatkaa kirjottelua. Hänelle on tullut sellainen olo, ettei pääse musta kunnolla eroon, vaan miettii mua ihan liikaa. Toki sitten vastasin, että tehdään niin, vaikka se sattuukin. 

Luulen että suurin syy tuolle asialle oli se, että sanoin liittyneeni Tinderiin. Hän kirjottikin, ettei halua kuulla, jos käyn treffeillä tai mitään muutakaan, että se tekee liian kipeetä hänelle. Miksi se niin kipeää tekee? Hän alkoi seurustelemaan viisi viikkoa eromme jälkeen Tinderistä löytyneen naisen kanssa. Eli siinä muutama viikko on kirjoiteltu ennen tapaamista. Miltä se minusta sitten tuntui?? Ihan kauhealle, se mies repi sydämen irti rinnastani. Joulu meni ihan pilalle. Olin ihan hajalla. Emme eronneet riitojen takia, vaan minun täydellisen uupumisen takia. Itse ajattelin, että kun saan levätä ihan kunnolla muutaman viikon, kuukauden, niin voidaan pikkuhiljaa alkaa tapailemaan taas. Mutta hänelle tuli ilmiselvä paniikki löytää tilalle heti uusi.

Ja nyt hän ei halua eikä kestä kuulla jos minä alan deittailemaan yli 4kk erosta. 

Meillä oli niin suuri rakkaus, ettei tosikaan. Ei meistä kumpikaan ole siitä päässyt vielä yli. Todella harmi, että ex seurustelee, hän on täysin sitoutunut toiseen ja tunnen sen miehen, että hän ei tule sitä naista jättämään. Hän on uskollinen ja luotettava.

Että semmoisen kultakimpaleen ja ihanuuden MINÄ, tyhmä nainen, päästin menemään. Mutta, uskon että jos meidät on tarkoitettu yhteen, niin me tullaan vielä olemaan yhdessä. Nyt yritän kovasti fiilistellä sinkkuutta, onhan sekin hienoa! Lähden lauantaina bilettämään uuden ystäväni kanssa (nainen), joka on myös hiljattain eronnut ja hän on todella hersyvä persoona! Mun on pakko heittäytyä nyt menovaihteelle ja haluan päästä takaisin siihen helppoon ja hauskaan fiilikseen, mikä oli joskus alle 18v sinkkuna! Ai että niitä aikoja, kun suurella tyttöporukalla heiluttiin milloin missäkin päin Suomenmaata ja aina oli hauskaa.

Oikein hauskaa viikonloppua ihan meille kaikille :)

- Tähti